17.50
Grove zalmmousse met Granny Smith en bieslook, kwartel ei en een kerrie mayonaise.
17.25
Tompouce gemaakt van zoete aardappelcrème en geitenkaasmousse, balsamico vinaigrette en een geitenkaaskroket
18.25
Steak tartaar met kappertjes, cornichons, geraspt eidooier, brioche toast en Hollandaise schuim
17.50
Marbré van eend en rilette met een eendenlever bonbon, tuttifrutti salade en Pedro Ximinez sorbetijs
17.50
Grove zalmmousse met Granny Smith en bieslook, kwartel ei en een kerrie mayonaise.
17.25
Tompouce gemaakt van zoete aardappelcrème en geitenkaasmousse, balsamico vinaigrette en een geitenkaaskroket
18.25
Steak tartaar met kappertjes, cornichons, geraspt eidooier, brioche toast en Hollandaise schuim
17.50
Marbré van eend en rilette met een eendenlever bonbon, tuttifrutti salade en Pedro Ximinez sorbetijs
17.50
Crème brûlée (letterlijk: 'gebrande room') is een custardachtig nagerecht, met daaroverheen een gekaramelliseerde laag suiker.
17.25
Tompouce gemaakt van zoete aardappelcrème en geitenkaasmousse, balsamico vinaigrette en een geitenkaaskroket
18.25
Steak tartaar met kappertjes, cornichons, geraspt eidooier, brioche toast en Hollandaise schuim
17.50
Marbré van eend en rilette met een eendenlever bonbon, tuttifrutti salade en Pedro Ximinez sorbetijs